UFC

(VIDEO) Od Joaquina Buckleyja pa do Edsona Barboze: Pogledajte UFC-ovu kompilaciju najbizarnijih nokauta

Joaquin Buckley vs. Impa Kasanganay

 Screenshot (youtube, Ufc)
Puno je različitih načina za nokautirati protivnika u borbi, a zanimljiv UFC-ov video prezentira kreativnost boraca

Čin nokauta najspektakularniji je zapravo prizor koji borilački sportovi mogu ponuditi. Iako se često radi o brutalnim udarcima koji poražene borce bacaju direktno u nesvijest, publika se uvijek nada svjedočiti nečemu takvom. Tako su i kompilacije raznih nokauta često najgledaniji i najpopularniji videi na borilačkim kanalima.

UFC je tako svoje fanove počastio izuzetno zanimljivom kompilacijom, koju su objavili na svom YouTube kanalu. Naime, najjača svjetska MMA promocija ponudila je niz bizarnih nokauta koji su se događali kroz povijest. Obuhvaćeni su i nokauti iz nekadašnjeg PRIDEA i drugih bivših promocija na koje UFC polaže prava pa se tako možete prisjetiti kako je Mauricio ''Shogun'' Rua brutalno nokautirao Quintona ''Rampagea'' Jacksona. Brazilac je Amerikanca ispogađao serijom udaraca koljenom, nakon kojih je ''Rampage'' završio na podu, a ''Shogun'' je posao završio ''soccer kickovima''.

Zanimljive nokaute iz ove rubrike gledali smo i ne tako davno. Edson Barboza brutalno je nokautirao Shanea Burgosa, koji je tek s određenom zadrškom osjetio posljedice udarca te je završio nokautiran. Joaquin Buckley prošle godine pružio je jedan od najboljih nokauta ikad viđenih. Američki borac srednje kategorije nevjerojatnim je potezom nokautirao Impu Kasanganayja, a taj nokaut možete pogledati 06:49 u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Semmy Schilt, Ben Rothwell, Tim Sylvia, samo su neka od imena iz ove sjajne kompilacije koju svakako vrijedi pogledati.

Linker
13. srpanj 2024 09:08