UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je brat slavnog trenera nokautirao favoriziranog protivnika

Zahabi vs. Rodriguez
 Screenshot
Savršen primjer kako se vratiti nakon dva uzastopna poraza prezentirao je kanadski borac

Vrhunska izvedba Aimanna Zahabija viđena je na samom uvodnom programu UFC Fight Nighta 185. Brat jednog od najboljih i najpoznatijih svjetskih MMA trenera, Firasa Zahabija, bio je u nizu od dva poraza i ova borba bila je presudna oko nastavka njegove UFC karijere, a on je odradio vrhunski posao kad je bilo najpotrebnije.

Imao je protiv sebe zanimljivog potencijala, vrlo talentiranog Draka Rodrigeuza, koji je svoju kvalitetu potvrdio u prve tri minute borbe, kad je većinom kontrolirao borbu na nogama te pogađao bolje udarce. No, nedostatak iskustva, a možda i pravog savjeta iz kuta koštao ga je poraza u UFC debiju.

Zahabi je pokazao odličan osjećaj za trenutak time što je vrhunski pogodio desni kroše, istog trenutka isključivši svog protivnika iz borbe. Odmjereno, precizno i dovoljno snažno je pogodio da nakon toga još pokoji udarac nije bio niti potreban, no dogodio se prije nego je sudac prekinuo borbu.

Tako je Zahabi svoj UFC omjer doveo na dvije pobjede i dva poraza, dok će Rodriguez više sreće tražiti u svom drugom UFC nastupu.

Sam nokaut UFC je podijelio na svojoj Facebook stranici pa pogledajte!

Linker
24. travanj 2024 03:30