UFC

(VIDEO) Pogledajte ‘nevidljivi aperkat‘ Tonyja Gravelyja kojim je nokautirao protivnika u prvoj rundi

Tony Gravely vs. Johny Munoz Jr.

 Screenshot (facebook, Ufc)
Američki bantamaš upisao je svoju drugu uzastopnu pobjedu

UFC-ova bantam kategorija prepuna je vrhunskih boraca pri vrhu kategorije, ali zanimljive nastupe mogu ponuditi i nerangirani borci unutar te kategorije. Dokaz tome jeste Tony Gravely (23-7-0, 4-2 UFC) koji je sinoć upisao svoju drugu uzastopnu UFC pobjedu.

30-godišnji Gravely imao je Johnnyja Munoza Jr.-a (11-2-0, 1-2 UFC) na suprotnoj strani kaveza, a meč nije dugo potrajao. Nakon samo 68 sekundi, sudac je označio kraj, a Gravely je došao do pobjede sjajnim nokautom.

Nametnuo se Tony od samog početka borbe, zauzeo je sredinu ''Octagona'' i Munoz je bio gotov pa naslonjen na ogradu kaveza. U jednom trenutku Gravely je ''eksplodirao'' i krenuo je u napad koristeći boksačku kombinaciju.

Munoz ga je pokušao iznenaditi rušenjem, ali Gravely je fantastično pogodio aperkatom kojim je ozbiljno uzdrmao svog protivnika. Munoz je završio na tlu i Gravely je posao dovršio s nekoliko dodatnih udaraca.

Na prvu je bilo jako teško uočiti čime je Gravely zapravo nokautirao Munoza. Sudac je pomalo omeo kut snimanja i neki su smatrali kako je Gravely čak koljenom pogodio bradu svog protivnika.

Usporena snimka jasno je pokazala kako se radi o aperkatu koji je imao jako kratku putanju i brzo je odsjeo na bradi Munoza. Neki će reći kako se ne radi o naročito snažnom udarcu, ali toliko puta smo čuli kako su najopasniji udarci one koje protivnik ne vidi.

Kako je izgledao Gravelyjev ''nevidljivi aperkat'', pogledajte u videu koji se nalazi pri dnu teksta.

Linker
30. travanj 2024 04:10