UFC

(VIDEO) Prisjetite se najboljih izvedbi svih sudionika glavnog dijela UFC 269 priredbe

Poirier vs. McGregor

 screenshot (YouTube, UFC)
Sjajna kompilacija prekrasnih poteza nalazi se pod imenom ‘UFC 269: Fully Loaded‘

Pet borbi nalazi se na glavnom programu UFC 269 priredbe, a sudionici i sudionice istih su većinom već itekako poznati i dokazani borci. Kad imate takav popis, onda je promociju programa na kojem će se oni boriti najlakše odraditi putem kompilacije onoga što su do sada u karijeri napravili. Naravno da je UFC-ov tim zadužen za to upravo to i učinio.

Charles Oliveira UFC-ov je rekorder po broju pobjeda prekidom te isto tako po broju pobjeda prisiljavanjem na predaju, dok ne zaostaje tu puno niti Dustin Poirier. Uostalom, radi se o čovjeku koji je dva puta završio Conora McGregora te osim toga i borce poput Eddieja Alvareza i Justina Gaethjea.

Amanda Nunes poznata je po svojoj dominaciji, ali jako dobar omjer završenih borbi ima i njena izazivačica Julianna Pena, dok se ne treba spominjati što su sposobni Santiago Ponzinibbio i Geoff Neal. Svaki od njih mogao bi imati svoju zanimljivu kompilaciju, a isto se može navesti za Codyja Garbrandta i Kaija Kara Francea. Za njihovu borbu možemo biti gotovo sigurni da će netko pasti.

Sean O'Malley je sam po sebi hodajuća atrakcija, borac koji se trudi da niti jedna sekunda njegovog nastupa ne bude dosadna. U takvom društvu svoje je mjesto našao Raulian Paiva, no ima i Brazilac što ponuditi, možda već za vikend protiv O'Malleya.

Pogledajte najbolju borilačku kompilaciju na koju ćete danas naići.

Linker
14. travanj 2024 16:13