UFC

(VIDEO) Ususret borbi za ‘BMF‘ pojas pogledajte kako je Dustin Poirier izjednačio seriju s Conorom McGregorom

Dustin Poirier i Conor McGregor 

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Video se nalazi na dnu članka

Nešto ranije podijelili smo s vama da je UFC na svome YouTube kanalu podijelio borbu Justina Gaethjea i Rafaela Fizieva. Razlog tomu dakako je borba za "BMF" pojas koja će se održati 29. srpnja (sedmi mjesec) na UFC-u 291, gdje će "The Highlight" nastupiti protiv Dustina Poiriera, a UFC nas je počastio i s njegovom borbom.

Radi se o njegovom drugom meču s Conorom McGregorom. Podsjetimo, u njihovoj prvoj borbi slavio je McGregor tehničkim nokautom u prvoj rundi na UFC-u 178 u rujnu (deveti mjesec) 2014. godine, a i u drugu borbu ušao je kao veliki favorit.

Borba je krenula tako da Poirier već nakon pola minute ruši McGregora, no na podu su bili otprilike pola minute prije nego se Irac ustao i krenuo kontrolirati klinč. Uz ogradu kaveza nekoliko puta su primijenili poziciju, no konkretniji posao napravio je McGregor, budući da je nekoliko puta dobro pogodio laktom i ramenom. Odlično je Conor završio rundu ostavivši dojam da je došao pružiti svoje najbolje, no druga runda bila je kobna.

Drugu rundu Dustin odmah otvara novim low kickom i sad je već bilo jasno kako je napravio štetu Conorovim nogama. Primijetio je "Diamond" svoju priliku i napao na pravi način, putem još nekoliko udaraca poslao Conora na pod te ga je završio i pokazao da ne mora biti favorit da bi dobio Irca, a video cijele borbe pogledajte na dnu članka.

Linker
18. svibanj 2024 21:15