UFC

(VIDEO) UFC zvijezda podvrgnuta operaciji: Conor slomio šaku tijekom sparinga!

 Instagram
 

Poznati MMA trener John Kavanagh je u ponedjeljak gostovao kod poznatog MMA novinara Ariela Helwanija u njegovom šou na ESPN+ platformi. Mali dio intervjua je dostupan i preko YouTube servisa.

U vrlo zanimljivom razgovoru Kavanagh potvrđuje da ponovno "full time" radi s McGregorom i da je Irac sada 100 posto unutra. Smatra da mu je u jednom trenutku ponestalo motivacije, ali da ju je uspio vratiti.

"On voli ovaj sport, voli trenirati, voli se natjecati. Tu je i ostavština, želi biti zapamćen kao najveći koji se ikada ovime bavio. To sam sve ponovno primjetio kod njega početkom godine, to mi je bitno. On nije samo jako slavna osoba, on je kao moj mlađi brat. Nikako ne bih volio da na neki način strada jer nije potpuno unutra. Ali sada je apsolutno unutra", otkriva vlasnik dablinske dvorane SBG i dodaje:

"Mnogo vremena provodimo u dubokim razgovorima o tehnici, o načinima i režimu treninga. Vidjeti to ponovno kod njega je vrlo uzbudljivo, ali imao je mali korak unatrag ozlijedivši ruku, no to će proći."

Da je McGregor ozbiljnije ozlijedio ruku, nije se znalo sve do ovog razgovora. Kavanagh je otkrio sve pojedinosti.

"To se dogodilo nedavno na sparingu. Bio je to jako dobar trening, ali je protivnika nekako pogodio sa strane u glavu rukom i ruka je nastradala. Bio je kod sjajnog kirurga za šaku. Operaciju je već odradio, sada prolazi kroz rehabilitaciju."

Kavanagh nije želio otkriti Helwaniju zašto je McGregor sparirao i je li već imao dogovoren meč. Tvrdi da se ne miješa u njegov "matchmaking" nego da se pokušava držati svog dijela trenerskog posla.

"Već je bio u sjajnoj formi i onda se ta nezgoda dogodila. Bilo je fantastično vidjeti ga ponovno kako se dobro kreće, bio je to sjajan sparing. I onda je ozlijedio šaku. Ali dobro je to primio, pozitivno. Svjestan je da je ovo korak unatrag, ali da će onda napraviti još pet prema naprijed", otkriva McGregorov trener.

Upitan hoće li se "Notorious" boriti ove godine, Kavanagh je uzeo prilično dugu pauzu od odgovora, duboko je udahnuo i odgovorio - "DA"!

"Meni se sviđa trilogija protiv Diaza, to bih volio vidjeti. To bi volio gledati kao fan. Justin Gaethje ima sjajan stil, ide naprijed i melje. Iskreno, ako je Conor uzbuđen, motiviran i naporno radi, nebitno je. Meni je svejedno. Svi ti borci na vrhu su sjajni i vrlo teški protivnici. Ako mi morate staviti pušku na glavu, onda bih izabrao Natea Diaza", zaključuje Kavanagh.

Na samom kraju ovog segmenta razgovora Helwani je pitao Kavanagha kako gleda na revanš protiv Khabiba Nurmagomedova, a taj dio pogledajte na samom kraju videa:

Linker
25. travanj 2024 00:19