UFC

(VIDEO) Ususret večerašnjem nastupu: Prisjetimo se kako je Aleksandar Rakić izdominirao Anthonyja Smitha!

Aleksandar Rakić vs. Anthony Smith

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC je fanove odlučio počastiti besplatnom snimkom meča između njega i Anthonyja Smitha

Meč karijere večeras očekuje srpskog borca, Aleksandra Rakića. Nakon dva uzastopna poraza, ipak je dobio priliku boriti se protiv čovjeka za kojeg su svi govorili da mora sljedeći napasti UFC-ovu titulu i prvaka Alexa Pereiru, Magomeda Ankalaeva. Pobijedi li Rakić Ankalaeva, gotovo je sigurno da ide na Pereiru.

Nažalost po njega, u posljednja dva meča nije uspio upisati pobjedu. Prvo se u meču protiv Jana Blachowicza ozlijedio, da bi se vratio u kavez dvije godine kasnije u borbi protiv Jirija Prochazke. Netom prije tog meča zarazio se stafilokokom te je morao uzimati antibiotike, što se uvelike odrazilo na njegovu kondiciju i cjelokupan performans.

Međutim, danas je Rakić, barem koliko je poznato, u potpunosti zdrav i spreman za borbu. Magomed Ankalaev jako je težak protivnik, no nikako nije nepobjediv, pogotovo ukoliko se u borbi pojavi ‘‘onaj stari‘‘ Aleksandar Rakić. Odlična imena nanizao je Rakić, a ako izuzmemo poraz od Volkana Oezdemira, u jednom trenutku uistinu je slovio kao jedan od glavnih pretendenata za titulu u poluteškoj kategoriji.

U 2020. i 2021. godini Rakić se borio po jedanput, a upisao je dvije velike pobjede. Anthony Smith i Thiago Santos definitivno su dva najveća imena nad kojima je Rakić upisao pobjede, a tada je dokazao da ima potencijal za sami vrh.

Dok čekamo UFC 308 i večerašnji nastup Aleksandra Rakića, valja se prisjetiti upravo jedne oe njegovih najvećih pobjeda. UFC je fanove odlučio počastiti besplatnom snimkom meča između njega i Anthonyja Smitha, a istu možete pogledati ispod članka. Uživajte i budite spremni za večeras!

Linker
26. listopad 2024 21:52