UFC

Volkanovski isprozivao Cejuda: ‘Ako je to istina, onda si pravo smeće od čovjeka. Apsolutna ludost‘

Alexander Volkanovski

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Prvak perolake kategorije priznaje da je izgubio poštovanje prema Cejudu

Alexander Volkanovski, kao i mnogi u MMA zajednici, bio je zbunjen kada je vidio kako Henry Cejudo pred kamerom otpušta svog dugogodišnjeg trenera, Erica Albarracina.

Prošli tjedan, UFC je objavio svoju emisiju "Countdown" uoči UFC-a 298, koja je prikazivala mnoge od uobičajenih aktivnosti u koje se borci upuštaju neposredno prije borbe. Međutim, ova emisija imala je neočekivanu sekvencu jer je Cejudo odlučio priopćiti Albarracinu vijest da neće biti dio tima za 17. veljače protiv Meraba Dvalishvilija.

To je mnoge uzrujalo načinom na koji je Cejudo odlučio otpustiti Albarracina, uključujući i Volkanovskog.

"Što? Je li to legalno ili što? Je li to neki čudan način marketinga ili promocije? Jednostavno ne shvaćam. Ispred kamera jednostavno izgleda tako čudno", kazao je u razgovoru za MacLife.

Volkanovski je bio toliko (negativno) očaran Cejudovim postupkom da se pita je li cijela stvar bila samo reklamni trik. Ako je doista stvaran, UFC prvak perolake kategorije priznaje da je izgubio poštovanje prema Cejudu.

"Ti si apsolutni kreten ako to radiš i misliš, ‘Ovo bi bio dobar sadržaj, i ja ću ovo maksimalno iskoristiti‘, i izađeš i napraviš to. Henry, ako je ovo istina, ti si jedno smeće, da ti to odmah kažem. Apsolutna ludost. Zato ne vjerujem. Ne mislim da je toliki s**onja da to učini. Mislim da nije. Ne shvaćam", zaključio je u nevjerici "The Great".

Linker
10. travanj 2024 21:58