UFC

Volkanovskog motivira narativ da je star i potrošen: ‘Nemojte se čuditi kada Topuriu budem bacao okolo‘

Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Izgleda da je prvaku dosta tih priča kako je star i potrošen, a to govoriti na temelju njegove zadnje borbe uistinu nije ispravno

Za dva dana nas očekuje odlična UFC 298 priredba, a kao što vam je već i poznato, u glavnim ulogama će se naći Alexander Volkanovski i Ilia Topuria. Prvak se vraća nakon teškog poraza od Makhacheva u lakoj kategoriji, a sada ga u njegovoj perolakoj čeka itekako opasni Topuria.

Puno samopouzdanja pokazao je Topuria u proteklim tjednima i mjesecima, a izgleda da se dosta fanova ‘‘ulovilo‘‘ na njegove priče te sve češće slušamo kako je Volkanovski star i kako je njegovo vrijeme prošlo, no prvak je jučer na press konferenciji rekao kako ga to sve samo dodatno motivira:

‘‘Što se tiče svih tih narativa, obožavam ih. Svi znaju da ja jedva čekam takve trenutke. Kada ljudi sumnjaju u mene, tada sam najbolji. To ne dopire do mene. Da se to nije dogodilo u desetom mjesecu, ovi razgovori bi bili puno drugačiji. Vjerujte mi. Možete govoriti što god želite, ali nakon borbe će biti drugačiji razgovori‘‘, rekao je Volkanovski.

‘‘Spreman sam za ovog mladog i gladnog prospekta da dođe i donese mi borbu. Neće me iznenaditi, a ne bi trebao ni vas – kada borbu učinim da izgleda lagano. Ne kažem da je to jedini način, nisam toliko umišljen. No, ukoliko me ne pogodi i ukoliko ga budem bacao okolo, ne budite iznenađeni‘‘, dodao je.

Izgleda da je prvaku dosta tih priča kako je star i potrošen, a to govoriti na temelju njegove zadnje borbe uistinu nije ispravno. Ova borba će svakako biti uzbudljiva, ali vidjet ćemo tko će na kraju izaći kao pobjednik.

Linker
24. travanj 2024 06:58