UFC

Volkanovski prognozirao meč između Sterlinga i O‘Malleyja, pohvalio Sterlingov brzi povratak u kavez

Aljamain Sterling 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Sterling je sigurno favorit protiv O‘Malleyja, ali pitanje je hoće li doći do borbe između Volkanovskog i njega

Prošlog je mjeseca Aljamain Sterling obranio titulu u bantam kategoriji protiv Henryja Cejuda, a već se u osmom mjesecu vraća u kavez protiv Seana O‘Malleyja. Već je najavio kako će mu to biti posljednja borba u bantamu, nakon čega prelazi u perolaku i prijatelju Dvalishviliju ostavlja mogućnost da napadne titulu.

Alexander Volkanovski smatra kako Sterling čini pravu stvar što se vraća u kavez tako brzo, te je rekao kako će na taj način pridobiti fanove nazad na svoju stranu. Osim toga je i prognozirao meč protiv O‘Malleyja, ali se prvo dotaknuo brzog povratka:

‘‘Drago mi je da se tako brzo vraća. Mislim da će tako pridobiti puno ljudi nazad na svoju stranu. Ne samo to, ova borba protiv O‘Malleyja je ogromna. O‘Malley donosi brojke, tako da jedva čekam vidjeti kako će se to odigrati. Cejudo i Aljo govore o prelasku u perolaku, što se meni sviđa. Velika pobjeda nad O‘Malleyjem bi značila Sterlingu. To bi ga gurnulo u borbu za titulu u perolakoj‘‘, rekao je Volkanovski na Adesanyinom YouTube kanalu.

‘‘Teško je prognozirati borbu protiv Seana. O‘Malley je bolji na nogama, ali nemojte me krivo shvatiti. Aljo nije loš na nogama, dobar je i nezgodan. O‘Malley ima samopouzdanja dovoljno da ostane pribran, ali ako uzmemo u obzir da je to pet rundi, onda je Aljo vjerojatno favorit‘‘, dodao je.

Sterling je sigurno favorit protiv O‘Malleyja, ali pitanje je hoće li doći do borbe između Volkanovskog i njega u perolakoj. Ukoliko Alex obrani titulu protiv Rodrigueza, vjerojatno će se opet okušati protiv Islama. Tko zna, možda se onda opet vrati u svoju kategoriju po još zanimljivih borbi.

Linker
04. svibanj 2024 15:12