UFC

Yoel Romero smatra da je Adesanya izgubio od Stricklanda zbog mečeva s Pereirom: ‘Primio je previše štete, boji se‘

Yoel Romero

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Adesanya u drugom meču protiv ‘‘Poatana‘‘ nije primio puno štete jer ga je dosta brzo nokautirao, dok u prvom meču ipak jest dosta više

Malo je onih koji nisu ostali iznenađeni nastupom bivšeg prvaka Israela Adesanye u meču protiv Seana Stricklanda. Pet rundi Stricklandove dominacije je na kraju rezultiralo i pobjedom nad bivšim prvakom Adesanyom, a kako za sada stvari stoje, mogli bi smo odmah gledati i revanš između njih dvojice.

Kada je Adesanya u pitanju, okršaju protiv Stricklanda su prethodile dvije borbe protiv rivala Alexa Pereire, u kojima je jednu izgubio prekidom, a drugu pobijedio prekidom te vratio pojas. Yoel Romero smatra kako su upravo te borbe krive za ovakvu izvedbu Adesanye protiv Stricklanda, a po njemu je bivši prvak od Pereire primio previše štete.

‘‘Ono što ja mislim jest da kada ste imali dvije takve borbe i kada ste primili toliko štete, kao protiv Alexa Pereire, onda imate mali problem. Izzy sada isto ima takav problem. To je ono na što ja mislim, sada je malo preplašen‘‘, rekao je Romero za Kanpai Media.

Adesanya u drugom meču protiv ‘‘Poatana‘‘ nije primio puno štete jer ga je dosta brzo nokautirao, dok u prvom meču ipak jest dosta više. Koliko je to sve utjecalo na performans protiv Stricklanda je napamet dosta teško sa sigurnošću reći, no sada je meč ionako prošao te ga je Adesanya izgubio.

Hoće li odmah biti revanša kako je Dana White najavljivao, vidjet ćemo. Dosta su velike šanse da se to i dogodi, iako prema mnogima nije zaslužio dobiti isti jer pojas nije uspio obraniti nakon što ga je vratio od Pereire. Ostaje nam vidjeti kakva će biti odluka UFC-a.

Linker
29. travanj 2024 13:26