K1 i Boks

Pop zvijezda od Eddieja Hearna traži organizaciju meča protiv zločestog momka brit rocka

Eddie Hearn
 screenshot/Youtube
Izuzetno neočekivan zahtjev dobio je trenutno vodeći europski boksački promotor od strane jedne od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Naime, Robbie Williams prišao je Eddieju Hearnu s idejom organizacije boks meča između njega i frontmana grupe Oasis, Liama Gallaghera.

Williams je na ovu ideju došao motiviran uspjehom meča Youtube zvijezda Logana Paula i KSI-a koji je Hearn organizirao. Vidjevši da "celebrity mečevi" mogu ostvariti uspjeh, Williams je došao na ideju u ringu riješiti razmirice sa svojim nekad vrlo dobrim prijateljem, Liamom Gallagherom. Spomenute razmirice datiraju još na sredinu devedesetih godina.

Vijest donosi britanski Mirror, a ista uključuje i Williamsovu izjavu na tu temu:

"Volio bih to. I želio bih da to bude profesionalna borba. Vidim što su KSI i Logan Paul napravili sa svojim mečem i mislim kako mi to možemo nadmašiti."

Spomenuta izjava datira na prošli mjesec, a nove informacije donose Williamsovu izjavu kako je kontaktirao Eddieja Hearna. Znajući kako je "gazda britanskog boksa" spreman na sve što mu može donijeti prosperitet, ukoliko se interes pojavi i od strane Gallaghera, nikoga neće začuditi ako se ozbiljno krene u organizaciju meča. Williams je više puta otkrio kako se rekreativno bavi boksom, što mu je zapravo poveznica s mnogim poznatim osobama koje upravo "slatku znanost" koriste kao ispušni ventil.

45-godišnji Williams i dvije godine stariji pjevač grupe Oasis bili su jako dobri prijatelji, no sredinom devedesetih došlo je do žestoke svađe, koja je kasnije prerasla u tešku netrpeljivost između dvojca koji je tada bio na vrhuncu popularnost. Williams je svoju zadržao još neko vrijeme te je nakon odlaska iz grupe Take That zapravo napravio najveći uspjeh. Gallagher je već dulje vrijeme izvan zbivanja na glazbenoj sceni, no u posljednje vrijeme spominje se možebitni "reunion" benda u kojem se proslavio. Ipak, prije toga bi morao riješiti još jedne razmirice. One koje ima sa svojim bratom Noelom, zapravo kreativnom pokretačkom snagom benda.

Linker
23. travanj 2024 04:48