UFC

Dana White: 'Weili Zhang udara bolje od 99.9 posto muških boraca'

Weili Zhang
 screenshot/Youtube
Dana White oduševljen je UFC-ovom prvakinjom slamka kategorije, Weili Zhang. Izjavio je kako je to osoba koja razmišlja samo o borbi i treningu, a došlo je do toga da je dao i jednu nevjerojatnu izjavu na račun njenih udaračkih tehnika.

Tijekom jučerašnjeg druženja s medijima u Las Vegasu, Dana White odgovarao je na brojna pitanja koja se tiču borbi s programa UFC 248 priredbe. Posebno se uzbudio kad je na red došla sunaslovna borba priredbe između Weili Zhang i Joanne Jedrzejczyk. Odlučio je prokomentirati treninge kineske borkinje, posebno pohvalivši tehničku izvedbu njenih udaraca.

"Jeste li gledali koju snimku treninga Weili Zhang? To su brutalni treninzi. Prije nekoliko dana gledao sam snimku na kojoj izvodi udarce rukama. Mogu vam reći da ona udara bolje od 99.9 posto muških boraca s kojima sam se susreo u životu", rekao je White tijekom jučerašnjeg druženja s medijima, da bi se onda okrenuo usporedbi prvakinje i izazivačice:

"Pogledajte Joannu. Ona odlazi na plažu i uživa u životu. Pogledajte onda što Weili Zhang objavljuje na Instagramu. To su samo snimke hardcore treninga. Sve o čemu ona razmišlja je borba. To mi je fascinantno i obožavam samu ideju ove borbe. Uzbuđen sam oko glavne borbe priredbe, no ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđen oko Joanne i Weili."

Joanna je najavila kako nikad u karijeri nije bila motiviranija te kako je spremna kao u vrijeme svoje vladavine kategorijom, tijekom koje je pet puta obranila titulu. S druge strane, Weili je u treningu cijelo vrijeme i svakom dosadašnjoj borbom izgledala je sve bolje. Whiteove usporedbe? Nazovimo to ovim putem marketingom.

Linker
08. svibanj 2024 14:10