UFC

McGregor odgovorio na objavu Floyda Mayweathera: 'On je daleko od mirovine, taj revanš će se dogoditi'

Floyd Mayweather vs Conor McGregor
 Instagram
Spektakularni povratak najveće MMA zvijezde današnjice Conora McGregora u UFC-ov oktogon pratio je i Floyd Mayweather Jr., koji se odmah nakon meča javio Dani Whiteu.

McGregor je u svom tek drugom MMA meču u posljednje tri godine pobijedio Donalda Cerronea nakon 40 sekundi prve runde sinoć u Las Vegasu i na najbolji način otvorio "sezonu" u kojoj planira povratak na vrh. Među planovima mu zasad nije novi izlet u boksački ring, ali Mayweather je zagolicao maštu medija objavom plakata za revanš s McGregorom na svom Instagramu.

Nekadašnji boksački prvak svijeta odmah je dobio i odgovor UFC-ovog predsjednika, kao i Conora McGregora. Dana White je odmah nakon meča priznao da je vidio objavu i razgovarao s Mayweatherom.

"Floyd i ja smo razgovarali večeras. Nešto radimo s Floydom. Ne znam... Ovo je večer borbe, dolazi i borba s Khabibom. Floyd je u našim, a i mi u njegovim planovima. Nešto ćemo napraviti", zagonetan je bio White na press konferenciji. Nakon njega i Conor je komentirao objavu.

"Vidjet ćemo. Floyd je smiješan tip. Razgovori nikada ne prestaju. On je daleko od mirovine. Taj revanš će se dogoditi", poručio je McGregor.

Podsjetimo, McGregor je nakon osvajanja dvostruke titule u UFC-u odlučio ući u boksački ring i s Mayweatherom 2017. odradio povijesni meč, koji je izgubio prekidom u desetoj rundi. Floyd se nakon toga ponovno umirovio, ali nedavno je najavio svoj povratak u 2020. godini.

Nešto kasnije, Maywether je objavio i drugi plakat, ali na ovom najavljuje okršaj protiv Khabiba Nurmagomedova, aktualnog prvaka UFC-ove lake kategorije, koji je McGregorova sljedeća najveća želja.

Linker
18. travanj 2024 09:20