UFC

White odbija potvrditi lokaciju za UFC 249, ali je otkrio bitnu informaciju o eventima na privatnom otoku!

Ilustracija
 Jason Silva / AGIF / AFP, Shutterstock
Tachi Palace Hotel & Casino koji se nalazi u indijanskom rezervatu u Kaliforniji prema izvještajima svih uglednih borilačkih medija trebao bi biti mjesto održavanja UFC 249 priredbe koja nas čeka 18. travnja. No, Dana White to i dalje jednostavno odbija potvrditi...

Je li informacija do koje je prvi došao vlasnik Sherdoga Jeff Sherwood pogrešna ili je predsjedniku UFC-a samo krivo što je njegova tajna postala javna? Ne znamo, niti ćemo donositi zaključke, ali činjenica je da se White još uvijek poigrava s medijima i fanovima. Barem kada je u pitanju lokacija za UFC 249...

"Znam da nekoliko medijskih izvora objavljuje mjesta za koja misle da su lokacija. No, ESPN je mjesto gdje će se to održati i to je sve što trebate znati. Nije bitno gdje je priredba. Kao prvo, ni fanovi ne mogu prisustvovati. Ne možete doći na borbu, ne možete kupiti ulaznicu... Jedino mjesto na kojem možete gledati taj event u SAD-u je na ESPN-u. To je sve što je bitno", poručio je White gostujući kod Mikea Greenberga u ESPN Get Up! emisiji.

Ponajviše zbog boraca koji pristižu s lokacija izvan SAD-a, UFC namjerava dio svojih priredbi održati i na privatnom otoku, a sada i znamo kad bi se moglo otprilike krenuti s takvim programima.

"Još radimo na zaključivanju tog dogovora. S tim ćemo završiti ovoga tjedna. Ako budem samo organizirao borbe u SAD-u, s talentima iz SAD-a, vrlo ću brzo proći kroz sve njih. Ovo je globalni sport i dosta borbi organiziramo u drugim državama. Postojali su programi s borbama koje su se trebale održati izvan SAD-a i s njima ćemo nastaviti. Imam otok na koji možemo avionom dovesti sve sudionike. Nadam se već tamo negdje sredinom svibnja", otkrio je White.

Linker
17. svibanj 2024 12:56