Ostalo

Jake Paul izazvao Stricklanda na boksački meč, on mu zaprijetio: ‘Uzeo bih ti je**ni život sa smiješkom na licu‘

Jake Paul i Sean Strickland

 Profimedia
Paul je reagirao nakon Stricklandovog žestokog sparinga s YouTuberom pod nadimkom Sneako

Nedugo nakon što je Sean Strickland na sparingu prebio YouTubera pod nadimkom Sneako, na društvenim se mrežama oglasio Jake Paul, koji je prozvao donedavnog UFC prvaka u srednjoj kategoriji. Paul je zamjerio Stricklandu žestoki sparing s njegovim kolegom YouTuberom, te mu ponudio boksački okršaj u Portoriku, uz izdašnu ponudu od milijun dolara nagrade. Uslijedila je žustra rasprava između UFC-ovog borca i povremenog boksača, a koja je uključivala i neizravne i prijetnje smrću od strane Stricklanda.

"Sramotno je kako si pokušavao zaustaviti Sneaka, nisi ga uspio čak ni srušiti iako si davao sve od sebe. Ti si užasan boksač koji bira samo neiskusne ljude. Odvest ću te do Portorika i možemo se boriti pred kamerama. Ako pobijediš, dat ću ti milijun dolara, no ako izgubiš moraš tetovirati Betr (tvrtka u Paulovom vlasništvu, op.a.), ali pretpostavljam da ćeš, kao i Paddy, pronaći način da pobjegneš", napisao je Paul na X-u, a ubrzo je stigao i Stricklandov odgovor.

"Izgubio si od boksača na pola radnog vremena, nemoj to zaboraviti", napisao je bivši UFC prvak objavivši kompilacijski videozapis iz Paulovog meča protiv Tommyja Furyja, u kojem se nalazi u podređenom položaju i prima udarce.

"Mrzim nasilnike. Bio sam maltretiran, a onda sam ponekad bio i ‘bully‘ u svojim YouTube danima. No sada je sva moja energija usmjerena na Boxing Bullies i pomoć mladima. Ali kada vidim da netko poput Stricklanda neprestano maltretira ljude, vrijeme je da mu uzvratim", replicirao je Paul, a onda je Strickland svojim objavama otišao korak dalje.

"Ti si potpuna je**na šala. Boksaš s malim, umirovljenim i starim MMA borcima i prodaješ šećernu vodicu djeci. Da je legalno, uzeo bih ti je**ni život sa smiješkom na licu. Postoji li ijedno mjesto na ovoj zemlji gdje mogu oduzeti život ovom čovjeku i otići. Volio bih da se možemo vratiti u dane kad su ljudi jednostavno umirali. Naši očevi utemeljitelji davno bi ga legalno ubili. Umjesto toga, morate slušati razgovore na Twitteru diljem zemlje", napisao je, pa dodao: "Zapravo, sklopit ću ti bolju ponudu jer novac ne može kupiti sreću, a ti je imaš u izobilju i još uvijek si pi**a. Bez kamera, ja i ti u pustinji... To bi kupilo moju sreću. Bez Instagrama, lajkova i igrica, samo tebe želim".

"Neprestano govoriti o ubijanju ljudi, nazivati ih ološima ili im priželjkivati smrt, jer se ne slažu s tvojim mišljenjem, to smrdi na nesigurnost, a ne na samouvjerenog muškarca. Budi bolji prijatelj", kratko je odgovorio Paul, da bi Strickland sljedećom objavom zaključio raspravu:

"Ti si profesionalni trol, boriš se s umirovljenim malim MMA borcima jer si trol, a najgore je to što si rak. Možda si bogat, ali nisi čovjek, ti si nusprodukt društva koje je propalo. Vaši će se trolovi okupiti oko vas i biti nadahnuti da budu poput vas, ali shvatite jednu stvar, ti i tvoja vojska trolova niste meni jednaki. Uživajte u svom virtualnom svijetu shvaćajući da ste rak ove zemlje. Novac vam nikada neće kupiti dostojanstvo".

Linker
27. travanj 2024 14:46