UFC

Colby Covington otkrio što njegovi roditelji misle o ‘trash talku‘: ‘Nismo te tako odgojili‘

Colby Covington i Daniel Cormier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ponajbolji borac svijeta ne oduševljava roditelje svojim ponašanjem

Sve do druge polovice 2017. godine, Colby Covington nije bio naročito poznato ime u svijetu MMA-a. UFC-ov velteraš imao je pet pobjeda u šest odrađenih UFC nastupa, ali nije uspio doći pod povećalo javnosti.

Sve do pobjede nad Demianom Maiom. Covington je dominantnom izvedbom prebio Maiu, a zatim se proslavio govorom za mikrofonom. Brazilce je usred Sao Paula nazvao ''prljavim životinjama'', a prevoditelju je poručio kako nema potrebe da išta prevodi.

MMA fanovi tada su upoznali novog Colbyja, onog koji je preuzeo ulogu takozvanog ''heela'', odnosno zlikovca. Covington je poslije otkrio kako su mu iz UFC-a prijetili otkazom jer nije dovoljno atraktivan i zanimljiv pa je iz tog razloga stvorio personu zlikovca. To je posve promijenilo sliku oko njega, a iako je Covington jedan od najomraženijih boraca u promociji, mora se priznati kako je sada i jedan od najpoznatijih.

Često imamo prilike čuti razne borce koji poznaju Covingtona, kako se radi o osobi koja je posve drukčija u privatnom životu te da je njegova osobnost zlikovca stvorena samo za kamere i javnost. Ipak, dojam je kako Colbyja njegova izmišljenja osobnost preuzima sve više, a često se mnogi zapitaju što njemu bliske osobe kažu na sve to. ''Chaos'' je u Full Send Podcastu otkrio reakciju svojih roditelja nakon famoznog intervjua koji je odradio nakon meča protiv Maie.

''Čovječe, dobio sam hrpu poziva od njih (roditelja) u kojima su se derali na mene te nisu mogli vjerovati da sam Brazilce nazvao 'prljavim životinjama'. 'Nismo te tako odgojili. Trebala bih oprati tvoja usta sapunom.', govorila mi je majka, a ja sam joj rekao kako su se uistinu ponašali poput prljavih životinja te da ne znam što sam drugo trebao učiniti.'', objasnio je Covington.

Dakle, njegovi roditelji očito nisu fanovi njegovog ''trash talka'' koji je često neukusan i prelazi granice dobrog ukusa. Uostalom, zato je nedavno i napadnut od strane Jorgea Masvidala na ulicama Miamija.

Linker
20. travanj 2024 22:30