UFC

(VIDEO) Od Edsona Barboze do Conora McGregora: Pogledajte deset najboljih nokauta u lakoj kategoriji

Terry Etim vs. Edson Barboza

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najjača MMA promocija počastila nas je novim odličnim videom na svom YouTube kanalu

UFC-ova laka kategorija godinama je jedna od najkompetentnijih i najatraktivnijih kategorija u promociji. Borci poput Justina Gaethjea, Edsona Barboze, Dustina Poiriera pružili su nam seriju sjajnih mečeva i nokauta, a tu je i pregršt ostalih boraca koji su oduševljavali.

Na primjer, nokaut Kevina Leeja protiv Gregora Gillespieja jedan je od najspektakularnijih iz 2019. godine, kao i kružni udarci nogom od strane Lande Vannate (vs. John Makdessi) ili Ignacija Bahamondesa (vs. Roosevelt Roberts).

Borci u kategoriji do 70 kilograma itekako su sposobni upisati spektakularan nokaut, a UFC je to odlučio i dokazati svojom najnovijom kompilacijom nokauta.

Naime, promocija je sastavila listu Top 10 najboljih nokauta u povijesti lake kategorije. Izuzev gore spomenutih imena i nokauta, tu je i koljeno Edsona Barboze protiv Beneila Dariusha, kao i njegov spektakularni nokaut kojim je uspavao Terryja Etima.

Mjesta je bilo za legende kao što je B.J. Penn, a niti Conor McGregor nije mogao izostati. Tko se sve pronašao među odabranih deset nokauta i kako su izgledali ti spektakularni trenuci, pogledajte u videu koji se nalazi pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 21:28