UFC

Conor McGregor o odlasku Ngannoua u PFL: ‘S kime će se boriti? Trebao se dogovoriti s UFC-om‘

Conor McGregor

 BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Najveća UFC-ova zvijezda smatra da je Ngannou napravio pogreškom odlaskom iz organizacije

Nakon što smo kroz proteklih par dana imali prilike čitati kako Israel Adesanya i Junior dos Santos hvale potez Francisa Ngannoua i odlazak u PFL, svoje mišljenje dao je i najpopularniji MMA borac na svijetu.

Conor McGregor je odradio intervju s Arielom Helwanijem, a naravno da je su Francis Ngannou i njegov prelazak u PFL morali biti jedna od tema koje su se dotakli. Ipak se radi o jednoj od trenutno najzanimljivijih tema u MMA-u, a Conor McGregor dao je svoje mišljenje.

‘‘Prije svega, sretan sam zbog Francisa. Pošteno od njega, odradio je svoju stvar. I dalje ipak mislim da se trebao dogovoriti s UFC-om. S kime će se on sada boriti? Tko će biti njegov protivnik s kojim će privući interes šire javnosti? Nema nikog. Ne mogu se sjetiti niti jednog meča za koji bih sam sebi mogao reći da će biti velik.‘‘, rekao je McGregor, a potom se dotaknuo informacije da će Francisovi protivnici dobivati 2 milijuna dolara za meč protiv njega.

‘‘To je pohvalno, zasigurno. Kao što sam rekao, sretan sam zbog njega. Jedino ne vidim na temelju čega se stvara to uzbuđenje oko njegovog potpisa za PFL. Ne vidim ime koje će privući interes i to je to.‘‘, dodao je McGregor.

Jedan od temeljnih razloga zbog kojih je Ngannou postao nezadovoljan u UFC jest Francisova želja za odrađivanjem boksačkog meča. Bivši UFC-ov prvak teške kategorije silno želi odraditi meč protiv nekog od najboljih boksača na svijetu, a Tyson Fury njegov je prvi izbor. Ngannou i Fury jučer su se međusobno i prozivali, ali Conor McGregor misli da taj meč ipak nećemo gledati.

‘‘Ne vidim kako će se to dogoditi. Mislim da boksači mogu ugovoriti puno bolje borbe. Teška kategorija je odlična i puno dobrih mečeva nudi se teškašima.‘‘, zaključio je McGregor za kraj svog osvrta.

Linker
26. travanj 2024 11:17