UFC

(FOTO) Pogledajte kako izgleda postroženi sigurnosni protokol za UFC-ov Fight Island

Dana White
 Screenshot (Instagram)
Sve sudionike priredbi na Otoku Yas čeka čak pet testiranja na COVID-19

Još ovog vikenda čeka nas UFC on ESPN 12 priredba u lasvegaškom APEX kompleksu, a onda se Dana White i društvo sele na 'Fight Island' (Otok Yas) u Abu Dhabiju, gdje će se tijekom srpnja održati čak četiri eventa.

UFC je, kako izgleda, odlučio pred ove događaje postrožiti mjere opreza pa će tako svi sudionici ovih evenata morati proći kroz čak pet testiranja na COVID-19.

Prvo testiranje će borce, njihove timove te UFC-ovo osoblje dočekati već 48 sati prije polijetanja za Abu Dhabi i bit će odrađeno na polazišnim točkama kojih je ukupno četiri - Las Vegas, Sao Paulo, London i Moskva.



Dugi test sve će dočekati po dolasku u Abu Dhabi, a nakon istog će svi biti upućeni u hotel u kojem će ostati u izolaciji sve dok ne budu poznati rezultati. Potom dolazi i treći test te još jedna izolacija, a ako onda sve bude u redu, slijedi put prema Otoku Yas gdje će se provesti već četvrto testiranje. Tu konačno dolazimo do održavanja eventa, a po završetku istog svi će se morati još jednom testirati. Budu li negativni, bit će im dopušten povratak kućama.

Podsjetimo, UFC-ove priredbe na 'Fight Islandu' održat će se 11., 15., 18. i 25. srpnja, a sve kreće s velikim UFC-om 251 koji donosi čak tri meča za titulu.

Linker
12. travanj 2024 02:27