UFC

(FOTO) UFC-ova reporterka Laura Sanko dobiva prijetnje smrću

Laura Sanko
 Instagram
Laura Sanko u posljednje je vrijeme najčešće viđena UFC reporterka. Ova bivša profesionalna borkinja otkrila je kako s uspjehom dolaze i neke loše karakteristike, odnosno izjavila je kako je dobila prijetnje smrću.

Simpatična 36-godišnjakinja s reporterskim je poslom krenula u Invicta promociji, gdje je 2013. godine uspješno odradila svoju jedinu profesionalnu MMA borbu. Nije joj dugo trebalo da bude prepoznata od nekih drugih promocija, no kupnjom Invicte od strane UFC-a je ostala u toj promociji, strpljivo čekajući svoju priliku. Ona je došla prije dvije godine pokretanjem "Contender Seriesa", gdje je intervjuirala borce nakon nastupa. No, u posljednje vrijeme viđamo je na UFC eventima, a prošlog je tjedna odradila intervju s Danom Whiteom što je inače bio posao Megan Olivi.

No, s napretkom u poslu i dolaskom u prvi plan su se pojavile neke negativnosti. Tako se Laura na Twitteru "pohvalila" dobivanjem prijetnji smrću, što je pripisala poslu i napretku u njemu.

"Čudan je svijet u kojem dobivam prijetnje da ću biti izbodena i da će netko ozlijediti moju obitelj. Sve zbog obavljanja svog posla. No, zaključit ću da sam napredovala od primanja fotografija penisa do prijetnji smrću, tako da sam izgleda napokon dogurala do visoke lige", napisala je Laura.

Osim posla za Invictu i UFC, Laura je također dio dvojca "Aussie & Fancy" podcasta, gdje u društvu Megan Anderson najavljuje i komentira UFC evente. Tamo se iskazala velikim poznavanjem sporta, kako kroz samu materiju, tako i razumijevanjem onoga što se u borbi događa. Upravo zbog toga je porasla njena popularnost i većina fanova je pozdravila njen dolazak na veliku scenu. Česti su bili komentari kako je UFC napokon dobio reporterku kojoj neće netko drugi morati pisati pitanja za borce.

Ipak, poznato je kako se u svakoj sferi može naći manijaka. Mi ne možemo niti pretpostaviti što je to Laura nekome mogla skriviti jer svoj posao radi uistinu sjajno. Krivim osobama najčešće uspješne osobe budu mete. Iskreno se nadamo da se radi samo o bezopasnim prijetnjama onih koji nemaju pametnijeg posla.

Linker
20. travanj 2024 02:13