UFC

Masvidal: Diaza jako respektiram, taj dečko će me htjeti ubiti u kavezu! Želi mi uzeti dušu!

Diaz vs. Masvidal
 Ilustracija
Jorge Masvidal je maksimalno ozbiljno shvatio svoju ulogu koja mu pripada u velikom mega meču koji slijedi početkom studenog protiv Natea Diaza. Pa je u proteklih nekoliko dana gostovao u nekoliko popularnih emisija vrlo marljivo promovirajući ono što nam slijedi na UFC-u 244. Kulminacija je bila noćas kada je zajedno s Diazom odradio veliku press konferenciju u organizaciji samog UFC-a.

Govoreći u jednoj drugoj emisiji o svom suparniku s kojim će se boriti za "BMF" pojas prvaka, koji je UFC ustoličio samo za ovu prigodu, Masvidal bira riječi i tvrdi da za Diaza ima samo mnogo poštovanja.

"Za Diaza imam tonu respekta. Nikada nije bio optužen da koristi steroide, dečko se uvijek dođe boriti. U nekoliko navrata je izgubio na bodove, ali nitko nikada nije sumnjao u njegove kvalitete. Nikada nije odustao u meču ili napravio korak unazad", opisuje Masvidal svoj doživljaj popularnog Diaza i dodaje:

"To je jedna od onih borbi, borbi u kojoj se osjećaš živ. Probudiš se malo ranije, odeš spavati malo ranije, jedeš vrlo disciplinirano...jer ćeš s druge strane imati nekoga tko ti želi uzeti dušu. On me želi ubiti. On me želi osramotiti, a ja neću to dopustiti. Nitko neće uzeti moj novac za užinu. I zato prolazim kroz ovu patnju. No, ovaj pakao je malo manji znajući da i moj protivnik mora prolaziti kroz njega. Tako da se radi o vrlo zabavnoj borbi za mene..."

Masvidal je usporedio Diaza s Yvesom Edwardsom ili Darrenom Tillom. Obojicu je pobijedio, a to namjerava napraviti i početkom studenog u New Yorku.

"Bilo je još nekoliko takvih tipova. Yves Edwards je bio još jedan takav protivnik. Pomislio sam da bi me taj tip mogao završiti. S Tillom je isto bilo tako. Bio sam vrlo motiviran, u dobroj formi, bio sam fokusiran. Ti dečki su ubojice, a ja ne želim poginuti. Ja sam taj koji želi biti ubojica", zaključio je Masvidal gostujući u ESPN-ovom "The Dan LeBatard Showu".

Linker
10. svibanj 2024 12:29