UFC

(VIDEO) Khamzat Chimaev objavio snimku s treninga: Pogledajte u kakvoj će formi ‘Borz‘ dočekati Usmana!

Khamzat Chimaev

 Screenshot/Instagram (Khamzat Chimaev)
Ako je suditi prema objavljenom videozapisu, Usmana u Etihad Areni čeka izuzetno zahtjevan zadatak

Jedna od vijesti koja je izazvala tektonske poremećaje u svijetu slobodne borbe tijekom posljednjih 24 sata definitivno je ona da je Paulo Costa zbog svog zdravstvenog stanja (strafilokok i operacija lakta) ispao iz sunaslovne borbe večeri predstojeće UFC 294 priredbe (21. listopada, Abu Dhabi), odnosno da će se s Khamzatom Chimaevim (u srednjoj kategoriji) boriti - Kamaru Usman. Tijekom dana su stizale brojne reakcije na novokomponirani "fight card", a "Borz" je iskoristio priliku da se naruga Costi. Što se, pak, njegovog novog protivnika Usmana tiče, o njemu se Čečen nije osobito očitovao, ali je zato u četvrtak u poslijepodnevnim satima objavio kratki videozapis s treninga

Na snimci Chimaev radi boksačke tehnike, a iz iste je razvidno kako je završni dio svoga kampa dočekao u impresivnoj formi. Kako to sve skupa izgleda, možete pogledati u nastavku.

Ako je suditi prema predmetnom videu, Usmana u Abu Dhabiju čeka izuzetno težak zadatak. Upao je na "short notice" borcu iza kojeg je kompletan kamp i koji zahvaljujući svojim borilačkim kvalitetama figurira kao jedan od glavnih kandidata za budućeg prvaka. Istovremeno, treba biti realan i priznati kako Usman, nakon dva uzastopna poraza od Leona Edwardsa i detronizacije s trona velter divizije, više nije onaj stari. Hoće li nas razuvjeriti i ipak iznenaditi Chimaeva, saznat ćemo za devet dana.

Linker
02. svibanj 2024 22:43