UFC

Ortega se ispričao Parku i najavio odličan okršaj u perolakoj!

Brian Ortega i Halle Berry
 Instagram
Brian Ortega odlučio se ispričao Jayu Parku, korejskoj pop zvijezdi i prijatelju/menadžeru Chan Sung Junga, zbog udaranja tijekom UFC 248 priredbe održane proteklog vikenda u Las Vegasu. Osim toga je korejskom borbu uputio otvoreni poziv na borbu.

Iako je prvobitno objavio poduži status na Instagramu u kojem je objasnio svoj postupak, Brian Ortega isti je brzo uklonio s društvenih mreža. Ipak, on nije izmakao medijima, tako da se njegov cijeli sadržaj pojavio u javnosti. Ortega je kroz tu poruku otkrio kako je Park zapravo menadžer, a ne prevoditelj Chan Sung Junga te kako je on ciljano nahuškao korejskog borca na uvrede prema Ortegi, protiv kojeg se trebao boriti u prosincu prošle godine. Ortega je tada borbu otkazao, a sve je rezultiralo izjavom Junga i Parka kako je zapravo iz te borbe pobjegao. Epilog toga bio je Ortegin fizički napad na Parka tijekom UFC 248 priredbe, nakon čega je borac uklonjen iz dvorane.

Ipak, sad je odlučio putem Twitteru uputiti kratku službenu ispriku.

"Želim se ispričati Jayu Parku za događaj od subote navečer. Kad Zombie bude spreman, možemo se boriti", kratko je napisao Ortega. Ovu objavu, naravno, nema potrebe brisati.

Ortega se nije borio od prosinca 2018. godine, kad je u napadu na titulu teško poražen od Maxa Hollowaya. Spominjala se borba protiv Zabita Magomedsharipova idućeg mjeseca na UFC 249, no ona na kraju nije dogovorena. Jung se prošle godine borio dva puta. Prvo je nokautirao Renata Moicana, a onda i Frankieja Edgara, koji je uskočio na priredbu u Busanu nakon spomenute Ortegine ozljede.

Linker
13. travanj 2024 23:21