UFC

(VIDEO) Joanna nakon nagrade za borbu godine: 'Niste još vidjeli sve od mene'

6722
 screenshot/YouTube
Ponosna na vrijednu nagradu koju je osvojila, Joanna Jedrzejczyk najavila je još sličnih stvari

U vrlo jakoj konkurenciji nekoliko nevjerojatno uzbudljivih borbi, Joanna Jedrzejczyk i Weili Zhang osvojile su nagradu za najbolju borbu godine na "Fighters Only MMA Awards" dodjeli nagrada. Rijetko tko imao je što prigovoriti na paklenih 25 minuta kojih su njih dvije pružile u ožujku na UFC 248 priredbi, a dojam kako se radi o najboljoj ženskoj borbi u povijesti do danas nije splasnuo.

Svoje zadovoljstvo nagradom Poljakinja je izrazila kroz status na Instagramu, u kojem je najavila još sličnih nastupa.

"Ovo je cijena toga da budeš najbolji. Ali, puno toga dolazi od mene. Još nisam rekla svoje posljednje riječi. Čast mi je dijeliti Octagon s takvim ratnicima. Zadovoljstvo mi je pružiti paklene borbe i nastupe za vas, svaki put kad uđem u Octagon. Idemo dalje. Ne zaboravite sanjati i loviti svoje snove", napisala je ponosna Joanna.

Borba je podijeljenom odlukom pripala prvakinji, ali vjerojatno nitko ne bi mogao prigovoriti niti da je Joanna ponovno došla na UFC-ov tron. On joj je i dalje cilj te će u 2021. godini pokušati dobrim ugovaranjem borbi te pobjedama doći na njega.

Trenutno nema ugovorenu borbu, no za očekivati je kako će se uskoro i to dogoditi te da će joj protivnica niti neka od visoko plasiranih djevojaka istih ambicija.

Ispod teksta se putem Fight Motion videa možete prisjetiti najboljih trenutaka borbe godine. Uživajte!

Linker
20. travanj 2024 22:36