UFC

Pereira tvrdi da se oporavio od nokauta od Adesanye: ‘Ako me Blachowicz sruši, to nije zbog Adesanyinog nokauta‘

Alex Pereira 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Što reći osim da jedva čekamo ovaj meč, a dojam je kao da fanove više zanima ova borba nego ona za BMF pojas

Ovog vikenda Alexa Pereiru čeka novi izazov, a to je debi u poluteškoj kategoriji protiv bivšeg prvaka Jana Blachowicza. Borba će se održati na UFC 291 priredbi, a prema svemu sudeći, pobjednik tog meča će dobiti priliku boriti se za upražnjenu titulu, vjerojatno protiv Jirija Prochazke.

Daniel Cormier je Pereiri poslao legitimno upozorenje, odnosno da se mora paziti Blachowicza i na nogama te da opasnost ne leži isključivo u hrvanju. Pereira je na to upozorenje odgovorio Cormieru:

‘‘Je li Blachowicz nokautirao sve s kojima se borio? Mislim da nije. Da je to tip koji je sve nokautirao, rekao bih si, ‘kvragu‘. Ali ne, on je normalan borac. Bivši prvak, iskusan i opasan, a za mene mnogi govore da sam upravo bio nokautiran i da se više nikada neću vratiti isti. Zaj**ite to, pobijedio sam Adesanyu dvaput u kickboksu i jednom u MMA-u, a u kickboksu sam doživio strašan nokaut gdje su mi davali kisik‘‘, rekao je Pereira za Trocacao Franca.

‘‘Jedino ako ste tip koji ima slab um, kada vam uđu u glavu, onda da. Oporavio sam se, naravno da vas to uhvati u tom trenutku. Možda ako se borite sljedeći tjedan bi bili slabiji, ali uz oporavak koji sam imao, sve sam napravio savršeno. Ako me Blachowicz pogodi i odem dolje, otići ću jer tako treba biti a ne jer me Adesanya prije pogodio‘‘, dodao je Pereira.

Što reći osim da jedva čekamo ovaj meč, a dojam je kao da fanove više zanima ova borba nego ona za BMF pojas. Kako god, u noći sa subote na nedjelu nas čeka pravi spektakl na UFC 291 priredbi!

Linker
12. svibanj 2024 08:27