UFC

UFC bez Romera: Till odmah iskoristio priliku i u svom stilu prokomentirao vijest dana

Yoel Romero
 Instagram
Nedugo nakon neočekivane vijesti na društvenim mrežama osvanule su reakcije poznatih imena

Iako su mu navodno po ugovoru ostale još tri borbe, kubanski veteran Yoel Romero od ovoga vikenda više nije dio najpoznatije MMA promocije.

A da višestruki UFC-ov izazivač traži novog poslodavca, potvrdio je i Romerov menadžer Malki Kawa odmah otkrivši da već postoje pregovori s nekoliko drugih promocija.

Neočekivani raskid suradnje očekivano je izazvao i puno reakcija u MMA zajednici. Neki su se tako u subotu zahvalili Kubancu na svemu što je pokazao u Octagonu, a drugi su iskoristili ovu priliku i za malo humora.

Među ove posljednje ubrajamo i Darrena Tilla koji je više puta tijekom karijere zabavljao MMA fanove izjavama poput onih da se "ne boji nikoga, osim Yoela Romera".

Sada, kada 'Soldier of God' više nije dio UFC-ovog rostera, Till je dočekao svoj trenutak.

"Želim se boriti s Yoelom Romerom u idućem meču pod okriljem UFC-a. Idemo Yoel, ja sam spreman", poručio je engleski borac preko Instagrama.

"Tko je to mogao predvidjeti???" - javio se i Ben Askren te ukratko predložio borbu Romera i Tysona.

"Soldier of God, pozdravljamo te. Hvala ti na izvrsnosti i svim uspomenama", napisao je na Twitteru UFC-ov komentator Jon Anik.

"Nije ni čudo što nam nisu htjeli dati Yoela Romera, a tražili smo ga. U svakom slučaju, to otvara mjesto na rankingu?"- napisao je sve popularniji borac Kevin Holland.

Što mislite, gdje će Romero nastaviti karijeru?

Linker
20. travanj 2024 10:10