UFC

(FOTO) Jones objavio pa izbrisao navodni razgovor s Costom, a odgovorio je i Mikeu Tysonu

Jon Jones
 Screenshot/Instagram
Jones odlučio se malo zaigrati na Twitteru pa je tako kao svoju najnoviju žrtvu izabrao Paula Costu

Najbolji poluteškaš današnjice na Twitteru je objavio pa izbrisao 'screenshot' privatnog razgovora s neporaženim Brazilcem, no mediji i fanovi ipak su uspjeli na vrijeme uhvatiti njegovu objavu.

Prema onome što je objavio 'Bones', ispada je on poslao poruku Costi te u istoj zatražio ispriku za neke ranije komentare brazilskoga borca. 'Borrachinha' se potom, barem ako ćemo vjerovati priloženom zapisu, ispričao UFC-ovom prvaku.

"Počet ću ti javno odgovarati jednom kada budeš imao 100.000 pratitelja na Twitteru. Zašto si morao krenuti s uvredama, to nije bilo lijepo i povrijedio si moje osjećaje. Nikad nije kasno za ispriku", stajalo je u Jonesovoj poruci, a navodni odgovor Coste glasio je:

"Pozdrav, žao mi je ako si se osjećao loše. To nije bila moja namjera. Iskreno ti želim sve najbolje. Ovo je, između ostalog, i stranica za humor. Ne shvaćaj sve ozbiljno. Ako želiš, mogu to izbrisati. Nije problem, ionako mi nije bila namjera vrijeđati."

Jones je uz objavu 'screenshota' njihovog navodnog razgovora, prema pisanjima BJPenn.com portala, dodao: 'Lol, ovaj lik je kuja. Bio sam sarkastičan, a on se stvarno ispričao."

Iako je spomenuti 'tweet' nestao, Costa je na inzistiranje fanova ukratko prokomentirao kako je taj razgovor "lažan".

Jon je, spomenimo, proteklog vikenda bio u centru pažnje i nakon što je Mike Tyson izjavio da bi se UFC-ov prvak morao boriti s njime ako želi zaraditi ozbiljnu lovu.

"Boksat ću s tobom u ringu ako mi obećaš nakon toga pravu borbu u Octagonu. A samo zato što te poštujem, obećavam da ti neću ništa slomiti", glasio je Jonesov odgovor boksačkoj legendi.

Linker
23. travanj 2024 10:00