UFC

Jake Paul odgovorio na ponudu Dane Whitea: 'Nitko ne zna tko je Amanda Nunes!'

Jake Paul
 screenshot/YouTube
Dana White izjavio je kako bi mu velika želja bilo vidjeti kako Amanda Nunes nokautira Jakea Paula

Iako je u startu odbio imati bilo kakvih poslova u ugovaranju boksačkog meča u kojem bi sudjelovao Jake Paul i netko od njegovih boraca, Dana White izjavio je kako bi ipak volio vidjeti kako spomenutog YouTubera i priučenog boksača nokautira dvostruka UFC prvakinja, Amanda Nunes.

Čak se moglo zaključiti da niti Brazilka nema ništa protiv tog "međuspolnog" meča (u posljednje smo vrijeme vidjeli da su takvi izvedivi), ali Paul je takvu ideju po kratkom postupku odbio.

"Ne, ne bih se borio protiv nje. To je gubljenje vremena, nitko ne zna tko je ona. Nema tu hypea niti ikakve povijesti između nas", rekao je Paul u razgovoru za TMZ.

Iako se prije par dana pisalo kako je ugovoren njegov meč protiv Bena Askrena, to se ispostavilo kao netočna informacija te je Askren i dalje samo jedan od kandidata. Paulova glavna ambicija je meč protiv Dillona Danisa. Smatra to najlakšim putem za doći do meča protiv Conora McGregora, ali i za rješavanje nekih dugova iz prošlosti.

"Želim nokautirati Dillona jer se već dvije godine prepucavamo. Viđao sam se s njegovom djevojkom i on je povrijeđen zbog toga. Zašto bih gubio svoje vrijeme na nekakve glupost kao što bi bio boks protiv Nunes?", dodatno je obrazložio Paul svoje namjere.

Iako fanovi u najvećem broju ne podržavaju ideju ikakvog meča ovog ili nekog drugog YouTubera, činjenica je kako je Paul postigao ono što je htio. O njemu se govori, o njemu se piše. Ravnodušne na njega nisu poznate osobe iz borilačkog sporta pa tako niti mediji. Protiv koga god ugovorio svoj idući meč, to će s marketinške strane biti uspjeh, nitko u to više ne sumnja.

Linker
20. travanj 2024 12:06